vildsvinsfälla

Kontakt! Stefan Berggren [email protected] Besöks adress: Vallvägen 2 30 Alunda. Kontakta oss via mail genom formuläret nedan: Namn. E-post. Rubrik. Meddelande. Ring: 72 34 för mer info om de smartaste vildsvinsfällorna på marknaden! Vi tillverkar två vildsvinsfällor. Vildsvinsfälla Panthera Multitrap - Montering och visning Här följer en film på hur man monterar ihop. Jonny Persson i Oskarström har fått sin vildsvinsfälla godkänd av Naturvårdsverket, som bland annat bedömt fångstburen vara av en sort som orsakar minst lidande.

Vildsvinsfälla - frst ttika

Ingen människa kan av misstag bli instängd då man både kan klättra ut ur fångstredskapet och öppna grindarna inifrån. Vildsvinsfälla får bra betyg Halmstad Jonny Persson i Oskarström har fått sin vildsvinsfälla godkänd av Naturvårdsverket, som bland annat bedömt fångstburen vara av en sort som orsakar minst lidande för det fångade viltet. Fällan är åttakantig och 30 kvadratmeter stor. I denna grop ställs pvc röret som går upp till mot vikten. Följ med paret Marie och Leonard och deras […]. Den är avsedd och godkänd för fångst av årsungar.

Vildsvinsfälla - och

Det gör så att vildsvinen kan ta sig in i fällan när den är stängd men inte ut. Nyheter Norsk varginventering i full gång Tre älgar för Olles bössa Lilla Gubben i rådjurens värld Ny vapenamnesti till våren Frågor om varg och svinpest. Det har gått ett par veckor sedan Naturvårdsverket godkände JP Bur, som fällan kallas. För att försäkra sig om att inte få in oönskade djur kan man gräva ett hål i marken som är ca i diameter mm och mm djup som fylls med surad majs och täcks med jord ovan på. Det är även ur säkerhetsperspektiv en väldigt smart lösning då man enkelt kan öppna grindarna inifrån med handen. Vi tillverkar två vildsvinsfällor , vildsvinsfälla enkel och vildsvinsfälla multitrap. vildsvinsfälla

Vildsvinsfälla Video

Vill ha förbud mot fällfångst av vuxet vildsvin

0 Replies to “Vildsvinsfälla”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *