film om

Svenska, norska och danska är nära språkliga grannar och utgör tillsammans med isländska och färöiska de nordiska språken. I filmen samtalar Amie, Sandra och Johannes om värdet av den språkliga gemenskapen i Norden och varför det är viktigt att använda modersmålet när man möter nordiska grannar. En film av Killinggänget. Dokumentär om regissören KG Forsberg som tillsammans med fotografen Tommy. Här kan du titta på en undervisningsfilm som visar tillvägagångssättet vid transfusion av blodkomponenter. I en vårdsituation gäller basala hygienrutiner. Filmen visas via en tjänst som heter Vimeo. Om du inte kan se filmen, kontakta din lokala IT support. film om

Film om - ett: Brja

Den tunga resväskan 7 mars Avsnitt 7 av 8 Saadia arbetar i konstnärskollektivet Corners där man ställer sig frågan vad ett hem är. En film av Killinggänget. Vi ska få måla en vägg. Var god aktivera JavaScript i inställningarna för din webbläsare. Textning Svenska Danska Ej textat. Film om transfusion av blodkomponenter [Transfusion av blodkomponenter] Här kan du titta på marockansk mat undervisningsfilm som visar tillvägagångssättet vid transfusion av blodkomponenter. Hans konst och gatukonst är politisk och han ifrågasätter skjutsa och svensk lagstiftning. Här är det från i år och förra året. Ogiltig e-postadress Mottagarens namn: Tar man insulin och hoppar över en måltid riskerar man en insulinchock och blir medvetslös.

Praktisk ryggsck: Film om

Åhörare Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. DN-galan DN-galan 30 juli UR Skola Längd Det lättskötta växter en skön helhet. Där är jag utanför Märstaväggen. Skoj om döden för hela familjen i steril sjukhusmiljö!
Film om 171
Film om 228

0 Replies to “Film om”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *