ambassadeur rulle

Brett sortiment av Rullar från välkända varumärken till superlåga priser, gediget kunnande, suverän service och snabba leveranser. ambassadeur är en typ av multirulle/spinnrulle/multiplikatorrulle de är kända för att vara bland världens tåligaste och därför perfekta för tyngre jerkbait. Det finns ettantal typer av multirulle 1shin.info rund(som amb) och lowprofile. Många tycker att lowprofile är bättre för att den får plats i handen bättre(har aldrig  Multirulle ambassadeur. Anrik som få, nu ännu bättre. Ambassadeur i är skyldig till att åtskilliga storlaxar, megagäddor och andra krigare har besegrats genom åren. Under de senaste åren har d.

Ambassadeur rulle -

Revo Extbent Extended Power Handle. Årets modell av "SvartZonker edition" rullen är en specialdesig Ambassadeur är de klassiska svenska multirullarna från Abu Garcia. Made in Sweden, jerkrulle och nyhet ! De är byggda riktigt robusta i Sverige och är enkla att använda. ambassadeur rulle

Ambassadeur rulle Video

Att justera och kasta med multirulle

Ambassadeur rulle - Sprk Det

Abu Garcia Revo4 Winch. En fotbollsplan är ett bra ställe att börja på se bara till att de spelat färdigt först. Jag har en ambassadeur som jag nästan aldrig använder eftersom det gjör så ont i handen att hålla runt den. Black Max är mer än en smakfull yta. Ambassadeur Orra 2 Inshore. Logga in Skapa konto.

0 Replies to “Ambassadeur rulle”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *