chrome tv

Är du sugen på att börja casta? Det finns ju så mycket spännande att titta på! Så här enkelt kommer du igång: Steg 1: Koppla in Chromecast-enheten AnslutChromecast till TV:n och anslut sedan. Chromecast är en billig och smidig liten pryl som bland annat lovar att enkelt visa film på din tv, men kan den verkligen ersätta Apple TV? Med webbläsaren Chrome kan du casta en flik eller skrivbordet till en TV med en Chromecast-enhet (Chromecast, Chromecast Ultra, TV med inbyggd Chromecast). Genom att casta en webbläsarflik i Chrome.

Med din: Chrome tv

Chrome tv 783
Chrome tv 590
TUDELAT Du kan nu streama film, musik och spel med högre bandbredd nude tumblr tidigare, samtidigt som du håller kommun på engelska till ett absolut minimum. Efter steg vi som anges ovan, kanske du har märkt att ljudet produceras från källenheten, som erfarenheterna inte kanske lika spännande. Enheten har nu tre inbyggda antenner för att ge bättre mottagning. Anslut nätadaptersladdens zengin ände till Chromecast Ultra och den andra till ett vägguttag. Det går även att ansluta Chromecast Ultra till ett Ethernet-nätverk via porten på nätadaptern.

Chrome tv Video

Chrome Browser on TV Screen Enheten har lenovo ideapad tre inbyggda antenner för att ge bättre mottagning. På knappen, kommer den miniubåt visa om du har mer än en Chromecast i ditt nätverk, du har då att välja Chromecast från sharonfrukt som kommer dropdown och din krom fliken visas på din TV. Anslut ena änden av USB-strömsladden till Chromecast-enheten och sladdens andra ände till nätadaptern. Pics pussy Chrome Tabs Första steget är att installera programmet Chromecast som finns här: Ansluta Chromecast Chromecast-enheten ansluts till TV:

Chrome tv - Mont Uber

Gjutning skrivbordet Den är märkt "experimental" eftersom det är en betafunktion men det kommer att fungera mycket väl. Öppna en Chromecast-kompatibel webbplats, till exempel youtube. Chromecast - vägen till bättre underhållning Chromecast har ny design och förbättrade funktioner. Välj först den Chromecast som ser ut som din nedan:. Ansluta Chromecast Chromecast-enheten ansluts till TV: Detta har fungerat ganska bra för många människor, var dess största nackdel att datorns plats bestämdes av längden på HDMI-kabeln. Gjutning abs optimerat för ljud Efter steg vi som anges ovan, kanske du har märkt att ljudet produceras från källenheten, som erfarenheterna inte kanske lika spännande. chrome tv

0 Replies to “Chrome tv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *