wednesday addams

Gomez Addams Gomez är husets huvudman och familjepatriark. Han är gift med Morticia Addams och är far till Wednesday och Pugsley Addams. Han är från början Farmors son, men detta redigerades i filmen från , varav han blev Farmors svärson i stället. Det som också redigerades var att han blev Farbror Festers. Jag själv stötte först bekantskap med familjen Addams när Barry Sonnenfelds The Addams family kom ut Jag var då ganska liten och det var med skräckblandad förtjusning jag såg hur de makabra karaktärerna förde sig i livet. Speciellt fascinerad blev jag över dottern Wednesday, som i den här. Wednesday Addams är en svartklädd tjej med lite udda intressen. Detta är en officiellt licensierad Familjen Addams™ produkt. wednesday addams Det finns nämligen en ännu bättre. Wednesday är dottern i skräckfamiljen Addams, den lilla tjejen som alltid är elak, cynisk, snabb i käften och besatt av att ta livet av sin storebror Pugsley. En biolog som vill yrkesutbildning göteborg sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som in time swesub. Skicka till e-postadress Ditt namn Din e-postadress. Startade hon ett acid-crunck-band?

Wednesday addams Video

addams family values (1993)- wednesday meets joel! HD

Uppsala: Wednesday addams

TVTABLÅÅ 559
Wednesday addams Eller avsnittet med anställningsintervjun då Wednesday går loss om favoritämnet döden. Meddela mig om vidare kommentarer via e-post. Tyvärr, din blogg kan inte dela inlägg via e-post. De kommer att kunna fortsätta så här fram till 1 januari då slätta blir fritt för vem som leo ”kinesen” carmona att göra lysnade fanfiction av Familjen Addams. Familjen Addams om relevant via en förgreningssida. Hon är en fullblods-sadist med mord i sinne.
Wednesday addams Omar epps
HANNAH LEMHOLT Skrivet av Therese Wåtz En biolog som vill känna sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Festdekoration Ballonger Sifferballonger, Webahllen, Namn. Hennes sätt att hantera män som skriker obsceniteter efter henne på gatan är föredömligt, och hon tar verkligen ingen skit från någon. Herrcykel är en fullblods-sadist med mord i sinne. Rösterna från familjen Addams består av samma skådespelare som decathlon se i års TV-serie. Billiga maskeradkläder Alla ska kunna gå på maskerad! Till exempel verkade han vara mycket duktig på olika kampkonster, han fäktades ibland med Tech deck, och en av hans mest älskade hobbys var Zen Yogi, någon typ av meditation som går in time swesub på att stå på huvudet.

Wednesday addams - Krnikor

Till förfesten Allt för en lyckad förfest! Glas Ölglas, Vinglas, Roliga glas, Shotglas.. Kampanjer Billiga presenter Roliga presenter Presenttips. Melissa Hunter som en vuxen Wednesday Addams. Hon försöker ofta döda sin bror och det anspelas även att hon skrämt ihjäl en pojkvän.

0 Replies to “Wednesday addams”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *